Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 469 kcal
  • Fedtenergi 46 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog kyllingen i letsaltet vand i 15 minutter, og skær i mundrette stykker. 
  • 2 Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til. 
  • 3 Kom asparges i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op i et minut, hæld vandet fra, skær asparges i mundrette stykker, og hold dem. 
  • 4 Dræn de hvide slikasparges, gem 1 dl lage, skær asparges i mundrette stykker. 
  • 5 Varm smørret op, pisk hvedemel i, spæd med aspargesvand og mælk, lad saucen simre et par minutter, smag til med salt og peber. 
  • 6 Kom kylling og de to slags asparges i saucen. Og varm igennem. 
  • 7 Lun tarteletter i ovnen ved 200 grader. 
  • 8 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 9 Skyl, tør og hak persille. 
  • 10

    Anretning

    Anret lune tarteletter med høns i asparges, med drys af persille og salater ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Tarteletter med høns i asparges

Tip

Retten kan også fungere som forret, hvor der serveres én tartelet pr. person.

Opskriften er udviklet af