Blomkålsfrikadeller (Karina Schramm)

Blomkålsfrikadeller (Karina Schramm)

Denne opskrift er den veganske udgave af Karina Schramm's Blomkålsfrikadeller. Her er til ca 16 stk lækre frikadeller.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Del blomkålen i store buketter og kog dem møre i ca. 5 minutter
  • 2 Riv løgene groft
  • 3 Hak det let afkølede og drænede blomkål groft
  • 4 Riv brødet på rivejern (eller kryml det fint)
  • 5

    Bland løg, blomkål, brødkrummer, hvedemel, chili, salt, peber og no egg og rør det godt sammen

  • 6 Lad blandingen hvile i køleskab i ca. ½ time
  • 7 Form i håndfladen med en spiseske frikadeller – der bliver ca. 16 stk.
  • 8 Vend frikadellerne i raspen
  • 9

    Steges på en pande med lidt olie i ca. 7 minutter på hver side (ikke for høj varme), til frikadellerne er faste og gyldne på begge sider

  • 10 Lad frikadellerne stege færdig i ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter
  • Så er det spisetid! Blomkålsfrikadeller (Karina Schramm)

Tip

Mist ikke modet, selvom frikadellerne i starten virker lidt ”løse” på panden – efter de har fået lidt varme, samler de sig og bliver lettere at have med at gøre Tilføj evt andre krydderier fx friskhakket chili, alt efter smag og behag

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier