Tema

Lækre retter til julefrokosten

Årets sidste måneder er måske kolde og mørke, men de er også fyldt med skønne og rare ting som indehygge, familietid og, på toppen af vores liste, julefrokoster! 

Sild, snaps og stegte fiskefiletter 

Karrysild, kryddersild og sennepssild. Sprødstegte fiskefiletter, lune frikadeller, friskbagt leverpostej og måske en tartelet eller to. Selvfølgelig toppet med rødkål, rødbedder og hvis du har lyst til noget lidt lettere en lakserulle eller knasende grøntkålssalat med nødder og æble. 

Ikke smalle steder

Hvad end du elsker snaps og sildemadder eller er mere til de brune indslag som frikadeller og medister, så er julefrokosten en sand madfest med noget for enhver smag. Vi har samlet vores favoritopskrifter til dig, der skal arrangere eller være med til at arrangere årets mest festlige frokost; julefrokosten. 

Gud appetit - og god jul!

Nybagt brød hører julefrokosten til. Her finder du brød i forskellige afskygninger, uanset om du er til kerner eller ej, så kan du finde inspiration med vores fantastiske opskrifter her.

Fisk er en klassiker på det danske julefrokostbord. Her har vi samlet en række skønne og varierende opskrifter. Så uanset om du er til sild, laks eller noget helt tredje, så er der noget for en hver smag.

Der er intet, så lækkert som en dejlig smørrebrødsmad. Vi har her givet vores bud, på velsmagende og varierende klassiske madder.

Tarteletter og lun leverpostej, lyder det også som sød musik i dine øre? Så har vi her samlet en række skønne opskrifter på vores velsmagende og lækre retter, som vi synes hører til, på det danske julefrokost bord.

Er du ligesom os, glade for det lidt sundere indspark ovenpå alt den fede julemad? Så har vi fundet nogle friske salater til dig, som både indeholder noget surt og sprødt.

Har du ikke fået nok julemad eller har du bare gemt lidt plads, til den søde tand. Så finder du her lidt inspiration til forskellige opskrifter, som klæder det danske julefrokostbord.