Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød

Energiinformation

  • Energi 1888 kJ
  • Energi 449 kcal
  • Protein 15 g
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrat 45 g
  • Kostfibre 13 g

Sådan gør du

  • 1 Vask rødbederne godt, skær dem i halve og bag dem i forvarmet ovn på 185° i ca. 1 time, indtil de er møre. 
  • 2 Skyl og rib grønkålen og riv den i små stykker. 
  • 3 Skær løget i tynde skiver. 
  • 4 Rist rugbrødet og bræk det i mindre stykker. 
  • 5 Skær pærerne i tynde skiver på mandolin eller rivejern og osten i grove stykker. 
  • 6 Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og vend rødbederne deri. 
  • 7 Kom grønkål, pærer, løg, ost og rugbrød i en skål og vend det sammen med rødbeder og marinade. 
  • 8

    Anretning

    Anret det i en stor skål eller på et fad. Drys med de saltede mandler.
  • {{recipeDoneText}} Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød

Opskriften er udviklet af