Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 373 kcal
  • Fedtenergi 20 %

Sådan gør du

  • 1 Tø ærterne op.
  • 2 Dræn rejerne.
  • 3 Rør cremefraiche med skyr, mayonnaise, lidt salt og peber og revet skal fra citronen.
  • 4  Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver.
  • 5  Hak dild – gem nogle spidser til topping.
  • 6 Dræn og skær asparges i mundrette stykker.
  • 7 Rør cremen med forårsløg, dild, asparges, ærter og rejer. Smag salaten til med salt, peber og citronsaft.
  • 8  Anret salaten med dildspidser. Servér med lunt brød til.  
  • {{recipeDoneText}} Rejesalat

Tip

For mindre fedt, kan cremefraiche erstattes af skyr eller fromage frais.

Opskriften er udviklet af