Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing

Vanløse Blues
Din grønkål skal have kærlighed og massage, så bliver den mild, mør og lækker!

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Vask de søde kartofler grundigt og skær dem i tern. Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olivenolie og salt og bag dem i 15-20 minutter i den varme ovn. 
  • 3 Skyl quinoa grundigt med vand i en si og kog dem efter anvisningen på posen. Kom de frosne edamamebønner i når der er et par minutter tilbage.
  • 4 Riv bladene af grønkål stænglerne og riv eller hak dem i mundrette stykker. Kom grønkålen i en stor skål, tilsæt olivenolie, salt og æblecidereddike, og giv nu grønkålen en ordentlig omgang massage. Grønkålen skifter farve til mørkegrøn og bliver mør og lækker. 
  • 5 Bland alle ingredienserne til tahin-dressingen.
  • 6 Kom quinoa/edamame blandingen og bagte søde kartofler i skålen med grønkål og vend det sammen.
  • 7 Servér tahin-dressing til salaten.
  • {{recipeDoneText}} Grønkålssalat med søde kartofler og tahindressing

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter