Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri

Energiinformation

  • Energi 1721 kJ
  • Energi 409 kcal
  • Protein 21 g
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrat 34 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1

    Hak løg, timian og persille fint og skær æblet i små tern.

  • 2

    Rør farsen med løg, timian, persille og de kogte kerner, smag til med salt og peber. 

  • 3

    Form farsen til frikadeller, steg dem af på en varm pande i olie, i 3 minutter på hver side indtil de er gyldne. 

  • 4

    Skræl selleri og skær det i ¼ og derefter i rustikke skiver. 

  • 5

    Skær citronen i små stykker, snit hvidløget fint og hak mandlerne groft. 

  • 6

    Rist selleri af på en varm pande i olivenolie, sammen med citron, hvidløg, mandler og smag til med salt og peber. 

  • 7

    Rør skyr sammen med karry og smag til med salt og peber. 

  • 8

    Anretning

    Anret fiskedellerne med citronselleri og karryskyr.

  • {{recipeDoneText}} Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri

Tip

Fiskefarsen kan fint skiftes ud med gris– eller kyllingefars.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier