Andebryst m/grønkål- og valnøddesalat

Andebryst m/grønkål- og valnøddesalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Andebrysterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider.
  • 2 Start med skindsiden nedad.
  • 3 Kødet steges videre ved jævn varme i ca. 20 min. Indtil det er gennemstegt.
  • 4 Grønkålen skæres i strimler og lynsteges i olien på en pande.
  • 5 Den vendes med balsamico eddike, hvidløg og lidt salt og peber i en skål.
  • 6

    Servering:

    Nødder og ost drysses over og salaten serveres til de stegte andebryster skåret i skiver.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst m/grønkål- og valnøddesalat

Opskriften er udviklet af