Rosenkål med appelsin og hasselnødder

Mange har et blandet forhold til den lille rosenkål, men med denne opskrift fra Claus Holm, smager rosenkål fantastisk, og kan bruges som tilbehør til langt de fleste retter. Prøv opskriften og lad dig overraske over den lille rosenkål. 

Sådan gør du

  • 1 Fjer bunden og de yderste blade på rosenkålene. 
  • 2 Steg kålene i smør på en varm pande. 
  • 3 Tilsæt også olivenolie på panden. 
  • 4 Tilsæt hakkede hasselnødder og krydr med salt og peber. 
  • 5 Riv appelsinskal over panden og tilsæt også appelsinsaft. 
  • 6 Tilsæt vand for at undgå tørre rosenkål. 
  • 7 Kom sirup og stykker af appelsin på panden og lad det hele koge ind. Undgå at koge rosenkålen helt mør. 
  • {{recipeDoneText}} Rosenkål med appelsin og hasselnødder

Tip

Servér dine sprøde rosenkål til frikadeller, hakkebøffer, kyllingebryst - eller lige hvad du foretrækker. 

Opskriften er udviklet af