Tema

Forretter med rejer

Fra pil-selv rejer med hvidløgscreme til rejer på spyd og selvfølgelig rejecocktail: Der findes en masse lækre varianter, når det kommer til at skulle lave en dejlig forret med rejer. 

Det nye og det klassiske

Rejer er lidt af en klassiker, når det kommer til forretter ‒ bare tænk på den dejlige rejecocktail. Men rejer kan avendes på mange andre måder i forretter ‒ det kan du finde inspiration til her.

Rejer i alverdens afskygninger

Når du skal lave forretter med rejer, kan du med fordel lade dig inspirere af et bestemt verdenskøkken. Er du glad for asiatisk? Så server eventuelt nogle thaimarinerede rejer. Er du mere til det danske, kan du servere rejer med slikasparges, eller en hyggelig anretning pil-selv rejer. Rejer er en taknemmelig råvare, der kan tilsmages præcis efter dine smagsløg.

Avocado og rejer

Avocado og rejer, er to råvarer, der smager fantastisk i kombination. Du er derfor sikret en fantastisk forret, alene ved at vælge en opskrift med de to ingredienser. Prøv eksempelvis vores marinerede rejer med avocado og forårsløg, eller find flere retter med rejer og avocado, i opskrifterne herunder.

God fornøjelse og bon appetit!

Hvilken ret har du lyst til at prøve?