Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløg fint, og svits det i olie i en gryde. 
  • 2 Svits risen med, og kom vin, bouillon og safran i gryden. Lad simre under låg i 15 minutter. Sluk for varmen, og lad stå i 10 minutter. 
  • 3 Hæld risen over i en skål, køl helt af. 
  • 4 Skær peberfrugt og selleri i små tern. Hæld væden fra tomaterne fra, vi skal kun bruge tomaterne. Bland hakkede grøntsager og cherrytomater sammen i en skål. Vend med olie, lidt citronsaft, salt og peber.
  • 5  Vend den kolde ris med grøntsager, basilikum og rejer. 
  • 6 Anret salaten i glas eller skåle, og top med grønskalsmuslinger. Kilde: Krydderiet 2, 2005
  • {{recipeDoneText}} Paella-salat

Opskriften er udviklet af