Crostini med laks og chilirejer

Crostinien er lidt ligesom en pindemad bare mere elegant. Crostini med laks og chilirejer egner sig til hyggelige sammenkomster med et godt glas rødvin. 

Sådan gør du

  • 1 Optø rejerne og afdryp, hvis du bruger frosne rejer.
  • 2 Hak chili og hvidløg meget fint, og svits det i olie i en gryde.
  • 3 Hæld vodka på og tag gryden fra varmen.
  • 4 Vend rejerne med den varme olie.Lad stå i 5 minutter.
  • 5 Skær flutes i 2 cm brede skiver, og rist dem let.
  • 6 Kom lidt olie fra rejerne på brødskiverne.
  • 7 Vend rejerne med basilikum.
  • 8 Skær laksen i mindre stykker og kom laks og rejer på brødskiverne.
  • {{recipeDoneText}} Crostini med laks og chilirejer

Tip

TIP:Velsmagende hapser til et glas vin

Opskriften er udviklet af