Rejesalat med citronfileter, asparges og dild

Sådan gør du

  • 1 Skyl, tør og skær bladselleri i fine skiver.
  • 2 Pil og skær løg i meget fine tern.
  • 3 Rør cremefraiche med skyr og mayonnaise, vend bladselleri og løg i cremen og smag den til med salt, peber, citronsaft fra den ene citron, (de to øvrige er til fileter), og et anstrøg af sukker. Cremen skal ikke være sød, smagen skal blot justeres med sødmen.
  • 4 Skær fileter af de to citroner: - skær top og bund af, stil citronen op, skær nu skrællen af oppefra og ned. Tag den nøgne citron i den ene hånd og med den anden og en meget skarp kniv, skæres hver filet, mellem membranerne, nu fri.
  • 5 Dræn slikasparges og skær dem i passende stykker.
  • 6 Vend rejer med citronfileter og asparges og anret det i et stort fad.
  • 7 Hæld cremen rundt i kanten og klip dildspidser og anret dem på rejesalaten.
  • 8 Lun brødet
  • {{recipeDoneText}} Rejesalat med citronfileter, asparges og dild

Tip

Hvis man vil lave en ’skinny’ version, bruger man 400 g skyr, i stedet for 200 g cremefraiche og 200 g skyr. Man kan også vælge rugbrød som brødvalget til rejesalaten.

Opskriften er udviklet af