Rejetapas med kyllingebryst og rød peber

Sådan gør du

  • 1 Kog kyllingekødet mørt og køl det af, skær det i smalle strimler. 
  • 2 Lad rejerne dryppe af i en sigte.
  • 3 Rør løgternene sammen med hvidvin og olie og smag dressingen til med citron, chilisauce, salt og peber.  
  • 4 Læg kyllingekødet og rejerne i dressingen, dæk skålen til og stil den i køleskabet, mens du ordner grøntsagerne. 
  • 5 Rens peberfrugt og chili for kerner, skær peberfrugten i tern og chilien og abrikoserne i tynde strimler. 
  • 6 Skræl agurken, flæk den i kvarte og fjern kernerne og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Hak dilden. 
  • {{recipeDoneText}} Rejetapas med kyllingebryst og rød peber

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier