Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili

Sådan gør du

  • 1

    Start med den syltede chilli. 

  • 2

    Vand og eddike koges med sukker.

  • 3

    Chilien befries for kerner.

  • 4

    Skæres i tynde strimler og koges i lagen i 5-10 min. Chilien tages op og afkøles.

     

  • 5

    De grønne asparges knækkes af i bunden, der hvor de knækker af sig selv.

  • 6

    Ristes hurtigt på en varm pande med lidt smør eller olie, salt og kværnet peber.

     

  • 7

    Melonen skæres i både og skræl og kernerne skæres væk. Herefter skæres bådene i mindre stykker som vendes med de grønne asparges, der er skåret i stykker af 3-4 cm.

     

  • 8

    Asparges og melon vendes umiddelbart inden servering med de syltede chilier og friske gorumetrejer.

     

  • {{recipeDoneText}} Gourmetrejer med asparges, melon og syltet chili

Tip

Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier