Grillede tigerrejer til 10 personer

Saftige, krydrede tigerrejer i chorizopakker med sommerlig jordbærsalat udgør en fin og velsmagende kombination af sødt og salt, som nydes bedst under en solstråle på terrassen. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1

    Chorizoen rulles omkring rejerne, 
som kommes på bambusspyd. Husk at lave et snit på ryggen af rejerne og fjerne tarmen.

  • 2 Jordbær skæres i mindre stykker og blandes med chilisauce, balsamico og hakkede rosmarinblade.
  • 3 Spyddene grilles ca. 4 minutter på hver side.
  • 4 Riv/press hvidløg, og kom det i mayonnaisen.
  • Så er det spisetid! Grillede tigerrejer til 10 personer

Tip

Man kan også lave aiolien helt fra bunden, men god, købt mayonnaise smager helt fint. Hvis du vil undgå, at dine spyd brænder, skal du blot lægge dem i vand i en time, før du skal bruge dem.

Opskriften er udviklet af