Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler

Sådan gør du

  • 1 Fenniklen befries for rodskive og evt. grimme yderblade og skæres i fine tern.
  • 2 Olien varmes i en sauterpande eller bredbundet gryde.
  • 3 Fenniklen tilsættes og svitses et par min. uden at tage farve.
  • 4 Bouillon tilsættes og det koges igennem.
  • 5 Fløde og majsstivelse røres til en jævning.
  • 6 Jævningen piskes i fennikel-bouillonen, der koges op.
  • 7 Broccolien skæres i meget små buketter, nærmest som perler (stokken gemmes til en grøntsagssuppe eller puré).
  • 8 Broccoliperlerne kommes i den kogende sauce og koges i 2 min.
  • 9 Rejerne tilsættes og saucen bringes tilbage på kogepunktet.
  • 10 Saucen smages til med salt, peber og evt. citronsaft.
  • 11 Nu bør saucen ikke koge mere, da rejerne ellers bliver tørre.
  • 12 Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
  • 13 Server med rejer i fennikelsauce med broccoliperler, drysset med friskhakket dild.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med rejer i fennikelsauce og broccoliperler

Opskriften er udviklet af