Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål.
  • 2 Kom mel vendt med bagepulverbagepulver heri, og pisk sammen til en dej uden klumper.
  • 3 Pisk resten af mælken heri.
  • 4 Vend majs, salt og peber I skålen.
  • 5 Kom olie på en teflonpande, og steg dejen til små pandekager.
  • 6 Vend mayonnaise med crème fraiche, og smag til med revet hvidløg.
  • 7 Vend rejerne heri.
  • 8 Server rejesalaten til de små pandekager og pynt med dild.
  • 9 Lidt tomatpuré ovenpå smager godt.
  • Så er det spisetid! Små majspandekager med rejesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier