Chili rellenos med rejer

Sådan gør du

  • 1 Varm grillen op.
  • 2 Bemærk at der skal grilles ved både direkte og indirekte varme.
  • 3 Læg chilipebrene på den smurte rist over direkte varme og luk for grillen.
  • 4 Grill dem 2-3 min. indtil der dannes små blærer, og de er lidt brændte.
  • 5 Fjern dem fra varmen og afkøl dem lidt.
  • 6 Pil det skind af som er nemt at få af.
  • 7 Skær et snit i midten og fjern frøene forsigtigt, pas på ikke at skære chilierne helt igennem.
  • 8 Rens og hak forårsløgene fint.
  • 9 Bland rejer, løg, olivenolie og salt og peber og kom blandingen i chilierne.
  • 10 Pensl grillristen med lidt olie og læg chilierne med snittet opad på grillen over indirekte varme.
  • 11

    Servering

    Luk grillen og grill dem 5-6 min. og servér straks med cremefraiche og fx guacamole og ris.
  • {{recipeDoneText}} Chili rellenos med rejer

Opskriften er udviklet af