Rispapirruller med rejer og grøntsager

En lækker sommerspise

Sådan gør du

  • 1 Optø og pil rejerne.
  • 2 Skær forårsløg i tynde skiver og hak hvidløg.
  • 3 Svits rejer og de to slags løg i olie på en pande. Kom sojasauce på og lad det simre væk. Dryp lidt limesaft hen over. 
  • 4 Skær gulerod i juliennestrimler. Skær sukkerærter i skrå skiver. 
  • 5 Sæt en gryde med vand over og kog op. Lad stå på eftervarme eller laveste varme. 
  • 6 Lav nu en rulle ad gangen. Dyp rispapiret ned i vandet og lad det blive blødt i 10 sekunder. Tag op med stor hulske og læg på en tallerken. 
  • 7 Læg lidt grøntsager, thai-basilikum og rejer på midten. Fold top og bund op og følg efter med siderne. Bliv ved, indtil fyldet er brugt op. 
  • 8 Server rullerne med sojasaucen. Du kan smage sojasaucen til med chili og limesaft samt lidt sukker.
  • {{recipeDoneText}} Rispapirruller med rejer og grøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier