Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip

Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rejerne pilles men vi lader halen blive siddende.
  • 2 Tempuramixen tilberedes efter anvisning.
  • 3 Rejerne dyppes tørre og vendes i dejen.
  • 4 Rejerne friteres i omgange i en gryde med olie indtil de er gyldne.
  • 5 Tages op og afdryppes på køkkenrulle.
  • 6 Dippen røres sammen og agurken skæres i tynde stave.
  • 7 Rejer og agurk fordeles på et stort fad eller 6 små og dippen serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Friterede tigerrejer i tempuradej med mangodip

Opskriften er udviklet af