Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan

Sådan gør du

  • 1 Snit icebergsalaten. Lad rejerne dryppe af i en sigte.
  • 2 Skær toastbrød i tern og bag dem sprøde i ovnen 7 - 10 min. ved 200°.
  • 3 Pisk æggeblommerne hvide med salt, peber og dijonsennep.
  • 4 Tilsæt olivenolie langsomt under piskning til du har en mayonnaise.
  • 5 Rør finthakket ansjos samt creme fraiche og fintrevet parmesanost i mayonnaisen.
  • 6 Smag dressingen til med citronsaft. Vend salaten med dressing.
  • 7 Kom rejer, croutoner og høvlet parmesanost i.
  • 8 Brug en kartoffelskræller til at høvle parmesanosten med.
  • 9 Server salaten med tykke skiver groft brød.
  • 10
  • {{recipeDoneText}} Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan

Opskriften er udviklet af