Kokossuppe med ingefær, chili og rejer

Sådan gør du

  • 1 Kom citronolie i en gryde. 
  • 2 Kom derefter karry i gryden. 
  • 3 Skær gulerod og forårsløg i skiver og kom skiverne i gryden. 
  • 4 Kom citrongræs i gryden. Slå gerne på enden af stilken, så den kan afgive smag i gryden. 
  • 5 Tilsæt æblemost, kokosmælk og mosede tomater i gryden. 
  • 6 Snit chili og ingefær fint. Kom det derefter i gryden. 
  • 7 Lad det hele snurre og få varme i 10 minutter. Hæld rejerne i gryden, når de 10 minutter er gået. De skal have kort tid i varmen. 
  • 8 Tilsæt også til sidst forkogt perlebyg. 
  • 9 Anret en skål med koriander, mynte og ærteskud i bunden. 
  • 10 Hæld kokssuppe i skålen over krydderurten. Afslut med frisk kokosmælk. 
  • {{recipeDoneText}} Kokossuppe med ingefær, chili og rejer

Opskriften er udviklet af