Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Agurkesalat med tun
Julefrokosten: 3 x julesild
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Grøn gryde med kikærte- eller fiskefyld.
Fisk i kokosmælk
3 stykker smørrebrød
2 t
Grillet tun med wasabi-avocado
30 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Fiskedeller med æble og citronstegt knoldselleri
Krabbekød, rejer og ris i ananas
30 min.
Sejfilet med sur-sød sauce og sprøde grøntsager
15 min.
Surf'n Turf
Fisk i sur-sød sauce
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Pitabrød med sprød krydret rødspætte
Lille smørrebrødslagkage med varmrøget laks
Matjessalat
20 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Ørred-klapper
15 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Sådan koges krebs
Dampede silderuller med peberrodscreme
Pastasalat med laks
Havtaskekæber på spid med nye kartofler og tzatziki
Laksetærte med dild og feta
1 t, 40 min.
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Efterårspålægsaften
Æggemad med sild og karseskyr, barn
Fuldkornspita med skyr, dild og makrel
Makrel, skyr og kål
Laksekarbonader med stegte ærter og gulerodstzatziki
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller med bønner og peberfrugt
1 t
Avocado med rejer
15 min.
Salat med pebermakrel
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Gunnars torsk i fad
Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk
Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon
Fiskeburger med sesamstegt mørksej og tartarsauce
20 min.
Sesamstegt torsk med sushiris
30 min.
Fiskefrikadeller med luksusremolade
Sojamarineret laks med glasnudelsalat
Pandekager med laks
30 min.
Torskerogns-frikadeller i pitabrød
30 min.
Torsk med porrecreme
Flutes med tun
15 min.
Thai-fiskefrikadeller med asiatisk agurkesalat
Sandwichbolle med torskerognssalat
Rejecocktail på naanbrød med frisk dild
20 min.
Nytårsrejer
Risotto med muslinger til 10 personer
Laksemad med æble-fennikelslaw
Brosme bagt i lag med aubergine
Røget økoørred på grøntkål med sennepsdressing
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Torsk og rygeost på ristet rugbrød
Sød-sur østersølaks med rugbrødskrymmel
Stegt rødspætte med syltede rabarber
Burger med grillet laks og tomatsalsa
Stegte sild i rødbedelage
Kartoffelsalat med laks
Fyldig suppe med ising
Rødspætte i tomatsauce
Ristede tigerrejer med æble, æblesmør og chili
Karrysild med æble og kanel
15 min.
Rødspætteburger
Makirulle med røget helleflynder
Rugbrødsmad med fiskefrikadelle og grøntsager á là remoulade
Stegte påskesild
15 min.
Hummersuppe
15 min.
Smørstegt rødspætte i brødkrumme
15 min.
Fuldkornsbagel med varmrøget laks og peberrodssalat
Salat med rejer og ærtedressing
Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt
30 min.
Stegt laks på kål og ærter
20 min.
Kålwraps med spicy tunsalat
Nem tunmousse
Tigerrejer i gelé
Limebagt rødfisk med kartoffelsalat og citron-vinaigrette
Muslinger dampet i øl og most
Torsk, jordskokker og æble i pakker
Sild med spinat og pære-hvidkålssalat
Indbagt laksesandwich med urter
30 min.
Torsk og citrussalat
Rygeost med røget ørred i wraps
Grønkålsruller med røget ørred og ingefærcreme
Grillet ørred med sky af soltørrede tomater og oliven
30 min.
Grillet ørred med italiensk kartoffelsalat
1 t
Ørred i folie med rødløg, spinat og asparges
45 min.
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Grillet tun og spaghetti med ramsløgspesto
Limebagt lange med porrer i sennepscreme
Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Stegt fisk med østerssauce og icebergsalat
Ovnbagt laks i øl
12 min.
Hjertesalat med ris til rejer i citrondressing
30 min.
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Tun stegt i krydderurter
1 t
Bækørreder bagt i folie
45 min.