Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Nem tunmousse
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kålwraps med spicy tunsalat
Gratinerede rejer
35 min.
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Makrel i tomat med karse
Sandwichbolle med torskerognssalat
Smørrebrød á la Danmarks nationalret
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Lynstegt iceberg med nudler og rejer
Thairejer og grøntsager
Rejer med sursød chilisauce og couscous
30 min.
Nudel salat med asiatisk dressing og grillet laks
30 min.
Laks med tomat og mandler
Frisk rejesalat med grønne asparges
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Indisk fisk i fad med grønne sager
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Laks med brød og limecreme
3 t
Blomkålssalat med bulgur og stegt laks
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Hellefisk med jordbærsalsa
Kammuslinger med enoki
Filodejsposer med skaldyr
Rugbrødsmadder
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Laksetimbale med dilddressing
30 min.
Grillet lakseside
Laksemad med æble-fennikelslaw
Røget Laks
15 min.
Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg
15 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Grov sandwich med laks og urtecreme
Laks med krebsesalat
Fisk på grill med små kartofler, tomater og citron
California rolls
Nem sushi
Gravad laks med kant
Rimmet laksetatar med sennepskarse
Laks med safran og babyspinat
Røget laks med squashruller, salat og dildyoghurt
Ovnbagt laks med grøntsager og valnødder
Salat med sushiris og gravad laks