Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt
30 min.
Stegt laks på kål og ærter
20 min.
Cremet pasta med krabbe
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg
Ovnbagt laksefilet med salat
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Stegte rødspættefileter med ærter og citron
30 min.
Grillet laks på ærtepuré med citron
30 min.
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Torsk, jordskokker og æble i pakker
Klassisk rejecocktail
Arme riddere med laks og lynsyltet fennikel
Grillet ørredfilet med bønnesalat
30 min.
Ørred bagt med julekrydderi
1 t
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pasta med spinat og laks
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Sushimuffins med spicy laks
Rispapir tacos med spicy laks
Sildemad
10 min.
Smørrebrød med fuldkorn
30 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Salat med tun, pasta, grønt og dilddressing
15 min.
Moules frites
40 min.
Salat med hvidløgsrejer, squash og avocado
40 min.
Laksesalat med røget laks
10 min.
Sprød ostevaffel med Vesterhavsost
Fisk og bagte grøntsager med dukkah
20 min.
Spinat-æggekage med røget laks og rødløg
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Grillet fisk med asparges og spinatsalat
25 min.
Rugbrød med laks
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Polenta-stegt fisk med fennikelsalat og basilikumdressing
25 min.
Grillet brød
20 min.
Kerneknækbrød med stenbiderrogn og avokadocreme
45 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Kål-taco med chilirejer og sprødt grønt
20 min.
Sild med havtorn
30 min.
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
25 min.
Varmrøget laksesalat
15 min.
Smørristet rugbrød med varmrøget laksesalat
20 min.
Sennepssild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Karrysild
15 min.
Citronrisotto med jomfruhummer
30 min.
Hummersalat med appelsindressing
30 min.
Østers og blinis med kaviar
15 min.
Stegt fisk med grov oliventapenade og pandestegte rødder
35 min.
Stegt fisk og bulgursalat med råsyltet rabarber
1 t, 5 min.
Pasta med blåmuslinger
30 min.
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Perlebygsalat med spinat, røget laks og radiser
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Frokostsalat med stegt fisk og rød mojo
25 min.
Salat med lynsyltet karryblomkål og rejer
1 t, 35 min.
Fisk med grillede grønne asparges, citrondressing og parmesan
40 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Pitabrød med rejer, mango og creme fraiche
35 min.
Fiskefrikadeller med pasta og dilddressing
30 min.
Bagt torsk med blomkålspure og brunet smør
40 min.
Pasta med broccoli, rejer og fennikelsalat
15 min.
Stegt laks med kartofler, salsa verde og dampet porre
40 min.
Stegt fisk med grønt og kapers
20 min.
Rugbrød med tunsalat og bagte tomater
1 t, 15 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Miso-glaceret laks
45 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Sprødt rugbrød med sild og grønt
Fish and chips a la Claus Holm
30 min.
Kammuslinger i flødesovs med spinat og friske krydderurter
20 min.
Pandestegt makrel med squash og grønkål
30 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Pandestegt laks med sprød spidskål
30 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Æggewrap med tunsalat og skyr
20 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.