Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Sushiris
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Pasta med spinat og laks
15 min.
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Bagt laks med knoldselleripuré, sprøde tern af persillerod
Klassisk rejecocktail
Moules frites med aioli
Grillet lakseside
Salat med tun, pasta, grønt og dilddressing
15 min.
Grillet jomfruhummer
Grillet torsk i pakke
Æggewrap med tunsalat og skyr
20 min.
Pasta med grillet laks og citrussauce
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Torskerogn med kål
15 min.
Laksesalat med røget laks
10 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
Sushi med krebsehaler
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Sushimuffins med spicy laks
Rispapir tacos med spicy laks
Nem sushi
California rolls
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Sushi med tunfisk og purløg
45 min.
Nigiri sushi
Smørrebrød med fuldkorn
30 min.
Sildemad
10 min.
3 stykker smørrebrød
2 t
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Friske forårsruller
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Nem tunmousse
Lakselasagne med spinatbechamel
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Lakseruller med creme og krydderurter
10 min.
Hummersuppe
15 min.
Røget laks med rygeost og salat
Kogt torsk med sennepssovs
45 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Moules frites
40 min.
Sejfilet med sur-sød sauce og sprøde grøntsager
15 min.
Thai fiskebouillabaise
40 min.
Varmrøget laksesalat
15 min.
Sild med havtorn
30 min.
Sennepssild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Glasnudler i wok med tigerrejer
15 min.
Salat med hvidløgsrejer, squash og avocado
40 min.
Stegte ål med stuvede kartofler
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri
Krebsehalesuppe
45 min.
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Karrysild
15 min.
Sprød ostevaffel med Vesterhavsost
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Citronrisotto med jomfruhummer
30 min.
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel
15 min.
Stegte sild i krydderlage
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
25 min.
Smørristet rugbrød med varmrøget laksesalat
20 min.
Kerneknækbrød med stenbiderrogn og avokadocreme
45 min.
Kål-taco med chilirejer og sprødt grønt
20 min.
Hummersalat med appelsindressing
30 min.
Østers og blinis med kaviar
15 min.
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Grillet brød
20 min.
Grillet fisk med asparges og spinatsalat
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Pasta med blåmuslinger
30 min.
Stegt fisk og bulgursalat med råsyltet rabarber
1 t, 5 min.
Stegt fisk med grov oliventapenade og pandestegte rødder
35 min.
Rugbrød med laks
Polenta-stegt fisk med fennikelsalat og basilikumdressing
25 min.
Perlebygsalat med spinat, røget laks og radiser
25 min.
Spinat-æggekage med røget laks og rødløg
20 min.
Stegte nudler med rejer, nødder og grøntsager
30 min.
Stegte nudler med kylling og tigerrejer
30 min.
Wraps med rejer, avocado og forårsløg
Sprødt rugbrød med sild og grønt
Kammuslinger i flødesovs med spinat og friske krydderurter
20 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Pandestegt makrel med squash og grønkål
30 min.
Stegt laks med frisk fuldkornspasta, beder og jordskokker
15 min.
Wraps med sild og rygeostcreme
20 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Pankopaneret kammuslinger
30 min.
Holms kokkeskole: Flækket makrel
10 min.
Fisk og bagte grøntsager med dukkah
20 min.
Stegte nudler med tigerrejer og grøntsager
20 min.