Kartoffelmørksej med limedressing

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydr med salt og peber.
  • 3 Skræl kartoflerne, riv dem groft.
  • 4 Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
  • 5 Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne.
  • 6 Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider.
  • 7 Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
  • 8 Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
  • 9 Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.
  • 10 Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelmørksej med limedressing

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier