Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader.
  • 2 Rens champignon, og steg dem sprøde på en slip let-pande i 1 spsk olie.
  • 3 Skær tomaterne i både, og hak hvidløgene.
  • 4 Læg filodejstykkerne sammen oven på hinanden to og to, så du har 4 portioner dej, som ligger dobbelt.
  • 5 Fordel fisk, tomater, hakket hvidløg og champignon på hver portion filodej. Krydr med salt og peber.
  • 6 Fold filodejen sammen, og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir.
  • 7 Pensl pakkerne med olie, og bag dem i 10-15 min.
  • 8 Servér filopakkerne med grøn salat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Mørksej i filodej

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier