Mørksej i wok med soja og ingefær

Sådan gør du

  • 1 Skær mørksejen i tykke strimler.
  • 2 Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver.
  • 3 Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og ½ dl vand.
  • 4 Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.
  • 5 Svits peberfrugterne i honningen i 2 min.
  • 6 Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 min.
  • 7 Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
  • 8 Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre.
  • 9 Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte, og anret på et fad eller direkte på 4 tallerkener.
  • 10 Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne, og servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Mørksej i wok med soja og ingefær

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk.

Opskriften er udviklet af