Fyldig suppe med ising
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog risene, som anvist på pakningen.
  • 2 Hak løg og hvidløg, og snit gulerødder fint.
  • 3 Svits det i olivenolie og karry i en stor, tykbundet gryde i 2 min.
  • 4 Tilsæt fiskebouillon og kokosmælk, og lad suppen koge i 5 min.
  • 5 Skær fisken i 3 cm brede strimler, og skær æblet i tern.
  • 6 Tilsæt fiskestrimler og æbletern i suppen, og lad den koge 2 min.
  • 7 Smag til med salt og peber og evt. mere karry.
  • 8 Tilsæt risene i suppen umiddelbart inden servering.
  • 9 Pynt med fintsnittet forårsløg
  • {{recipeDoneText}} Fyldig suppe med ising

Tip

I stedet for ising kan bruges rødspætte og skrubbe eller 400 g færdigrørt fiskefars. Med fiskefars kommer suppen til at minde om mange børns livret - boller i karry. Form farsen til små fiskeboller med en teske, og kom dem i den kogende fiskebouillon.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier