Ising i filodej med rispilaf

Sådan gør du

  • 1 Varm 1 spsk olie op i en gryde, og svits ris og krydderier i olien under omrøring.
  • 2 Tilsæt vand og ½ tsk salt, og kog risene 10 min. Sluk for blusset, og lad risene trække i 10 min.
  • 3 Varm ovnen op til 175 grader.
  • 4 Rist østershattene på en pande i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber.
  • 5 Del isingfileterene i 4 lige store portioner. Læg en portion ising på hvert stykke filodej, og krydr med salt og peber.
  • 6 Læg 1/4 af østershattene på hver portion fisk.
  • 7 Pak filodejen forsigtigt om fisken som en sæk, og pres den lidt sammen. Pensl dejen med smeltet smør.
  • 8 Bag filopakkerne, til de er gyldenbrune, ca. 14 min.
  • 9 Skræl mangoen, skær kødet fra stenen, og skær kødet i tern. Blend mangoen med mangochutneyen til en jævn sauce.
  • 10 Servér filopakkerne med rispilaf og mangosauce.
  • {{recipeDoneText}} Ising i filodej med rispilaf

Tip

I stedet for ising kan du anvende skærising, skrubbe, rødspætte, rødtunge, hellefisk, sej, torsk, kuller, kulmule eller lange

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier