Sådan gør du

  • 1 Skær gulerødder og porre i tynde skiver.
  • 2 Hak løget groft, og pres hvidløget.
  • 3 Svits grøntsagerne i olivenolie i en tykbundet gryde med hvidløg og timian i ca. 2 min.
  • 4 Tilsæt de hakkede tomater, ¾ l kogende vand og fiskebouillonterningen.
  • 5 Lad suppen koge i 5 min.
  • 6 Skær fisken i 3 cm brede strimler, mens suppen koger.
  • 7 Tilsæt fisken, og bring igen suppen til kogepunktet.
  • 8 Tilsæt herefter rejerne.
  • 9 Tag straks gryden af varmen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • 10 Servér suppen med groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Rød fiskesuppe

Tip

I stedet for kuller kan du bruge rødspætte, laks, regnbuelaks, skrubbe, torsk eller lyssej. I stedet for rejer kan du bruge muslinger eller andre skaldyr. Bruger du frosne rejer, skal de tøes op, inden de tilsættes suppen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier