Kuller med ratatouille

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader.
  • 2 Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 3 Krydr fisken med salt og peber.
  • 4 Skær aubergine, courgette og tomater i skiver.
  • 5 Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.
  • 6 Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum.
  • 7 Bag fisk og grøntsager i 15 min.
  • 8 Skræl mangofrugten, og blend kødet med balsamico.
  • 9 Anret fisken på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta.
  • {{recipeDoneText}} Kuller med ratatouille

Tip

I stedet for kuller kan du anvende torsk eller mørksej.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier