Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

Sådan gør du

  • 1 Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
  • 2 Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring.
  • 3 Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint.
  • 4 Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min.
  • 5 Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
  • 6 Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver.
  • 7 Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden.
  • 8 Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først.
  • 9 Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer.
  • 10 Smag til med salt og peber, og servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier