Fiskefrikadeller med løgkompot

Sådan gør du

  • 1

    Fiskefrikadelle

    Skær mørksejen i tern, og kom dem i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber. Blend det hele til en ensartet fars.
  • 2 Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 min. på hver side.
  • 3

    Løgkompot

    Skær løgene i tynde både, og svits dem med olien ved middelhøj varme i 4 min. under omrøring.
  • 4 Tilsæt sukker, eddike, ½ dl vand og ¼ tsk salt, og lad løgene koge uden låg i 10 min.
  • 5 Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.
  • 6 Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og kogte kartofler eller rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Fiskefrikadeller med løgkompot

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Du kan også bruge hakket frossent fiskekød eller færdig fars til fiskefri-kadellerne.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier