Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure

Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2350 kJ
  • Energi 560 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 23 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rør paprika sammen med citronsaft og fintrevet skal, 2 spsk. olivenolie, fennikelfrø, salt og peber. 

  • 2

    Skær skindet af laksen og kom laksestykkerne i marinaden og lad dem marinere i 10 minutter. 

  • 3

    Skyl de hvide bønner i koldt vand, varm dem op i en lille gryde uden at koge, mos dem groft med en gaffel, smag til med salt og peber. 

  • 4

    Rens de grønne bønner, hak hvidløg og nødder groft og steg det af på en pande i 2 spsk. olivenolie i ca. 3-4 minutter, vend rucolasalaten i til sidst. 

  • 5

    Tag laksen op af marinaden og gem den. 

  • 6

    Steg laksestykkerne på en varm pande i ca 1-2 minutter på hver side. 

  • 7

    Anretning

    Anret fisken med bønnepure, stegte bønner og noget af marinaden.

  • {{recipeDoneText}} Laks marineret med røget paprika, fennikelfrø og bønnepure

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier