Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Dampede blåmuslinger med kantareller over bål
40 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Hjemmegjort gravad laks
10 min.
Smørstegt rødspætte i brødkrumme
15 min.
Kryddersild med smilende æg
10 min.
Hummersuppe
15 min.
Stegte påskesild
15 min.
Nytårssnacks
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Nytårsrejer
Stegte rejer med pasta, gulerødder og svampe
25 min.
Laks i birkes med rucola og flødeost
30 min.
Mexi spætte
30 min.
Sild med rygeost og bær
15 min.
Røget laks med brombær i fløde
20 min.
Stegt laks med spidskål og sød soyasovs
20 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Stegt torsk med bacon, æble og coleslaw
15 min.
Stegt gravad laks med dild, kål og stegte kartofler
20 min.
Sprøde wraps med rejer og salsa
20 min.
Rejesalat på avocado
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Ovnbagt torsk med parmaskinke og sprød rødbedesalat
30 min.
Marinerede tigerrejer i skål af kål
20 min.
Nytårsforret
30 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Sprød laksemad
10 min.
Røget ørred med ristet rugbrød
15 min.
Laks med rejer, sprød salat og asparges
20 min.
Rejemad med laks
10 min.
Laks med grillet grønt og ricottacreme
20 min.
Pandestegt torsk med rejer
30 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Claus Holms nemme rejesalat
20 min.
Pandestegt laks med sprød spidskål
30 min.
Sennepsmarineret torsk med rødbede og flødesovs
30 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Friske forårsruller med laks og krydderurter
20 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Gourministeriet
Klassisk rejecocktail
Blinis med stenbiderrogn, rødløg og cremefraiche
35 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Gourministeriet
Karrysild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Gourministeriet
Sennepssild
15 min.
Polenta-stegt fisk med fennikelsalat og basilikumdressing
25 min.
Stegt fisk med ærter og kål i sennepsfløde
25 min.
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Grillet brød
20 min.
Gourministeriet
Ærtesuppe med kammusling og champagne
45 min.
Karrygryde med fisk og porrer
Kerneknækbrød med stenbiderrogn og avokadocreme
45 min.
Grønkålschips med stenbiderrogn
45 min.
Dampet torskefilet med ærtepuré
Ovnbagt torsk med sennepssauce
Kål-taco med chilirejer og sprødt grønt
20 min.
Ovnbagt laks, kartofler og rodfrugter med karry-urtesovs
Gourministeriet
Sild med havtorn
30 min.
Stegt fisk med grov oliventapenade og pandestegte rødder
35 min.
Gourministeriet
Laksetatar med asiatisk marinade
30 min.
Gourministeriet
Stegt torsk med sauce blanquette, ærter og bacon
25 min.
Spaghetti med muslinger og fennikel
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Pasta med ærter og kammuslinger i baconsvøb
Pasta med to slags laks
Pasta med ærter i cremet sauce
Cremet pasta med krabbe
Pastasalat med grillstegte tigerrejer
Gourministeriet
Varmrøget laksesalat
15 min.
Gourministeriet
Smørristet rugbrød med varmrøget laksesalat
20 min.
Citronrisotto med jomfruhummer
30 min.
Grillede kartofler og fennikel. Pebermakrel hertil
30 min.
Sardiner med chermoula
Torsk i pakke med græsk salat
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Torsk med nye kartofler og stegte kapers
Indisk fisk i fad med grønne sager
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Crab cake
Bagt vesterhavstorsk med sesam og vanilleolie
25 min.
Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør
Ceviche
15 min.
Hummersalat med appelsindressing
30 min.
Østers og blinis med kaviar
15 min.
Okonomiyaki
Fiskelagkage - en hæmningsløs lagkage af brød og fisk
Grillstegt laks med rosenkål og hvidkålssalat
Makirulle med laks
Makirulle med røget helleflynder
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Tigerrejer i gelé
Grønkålsruller med røget ørred og ingefærcreme
Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage
Lakseroulader på knækbrød
Nigiri sushi med laks, tun og tigerrejer
Sushiris
Makrelsalat på ristet rugbrød
Honningmarineret laks med lime og rødløg
Ovnbagte sild med peberrod i tomatsauce
30 min.
Marineret speltkornssalat med rejer
Stegt torsk med jordbær- og rosinketchup
45 min.