Sådan gør du

  • 1 Hak hvidløget fint, og rør det sammen med gaio, ymer eller lign., og smag til med salt og peber.
  • 2 Pluk bladene af estragonen, og hak dem fint.
  • 3 Bland raps og estragon på en tallerken.
  • 4 Skær torskefileten i 4 nogenlunde ens stykker.
  • 5 Pisk æg sammen med 1 spsk vand i en dyb tallerken.
  • 6 Vend fisken i æg og derpå i raspen.
  • 7 Varm 1 spsk olie op på en slip let-pande, og steg torsken gyldenbrun på begge sider. Dryp evt lidt ekstra olie på panden, når fisken steges på den anden side. Krydr med salt og peber.
  • 8 Servér fisken med hvidløgsdressingen, kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Torsk i estragon

Tip

I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Opskriften er udviklet af