Lidt inspiration til at tilberede laksen på en ny måde. Her overhældt med tomat og peberfrugt og toppet med mandler og grønt. 

Sådan gør du

  • 1 Vask tomaterne og skær dem i kvarte.
  • 2 Vask pebre og evt. chili og rens for kerner. Skær pebre i tern – ca. 1x1 centimeter, hak evt. chili fint og bland med tomater og salt.
  • 3 Smør et ovnfast fad med olie. Læg laksen i fadet og fordel tomat-peberblanding ovenpå.
  • 4 Bag midt i ovnen ved 200 grader i ca. en halv time.
  • 5 Hæld mandlerne over med rigeligt kogende vand. Lad dem trække i vandet i 5-10 minutter.
  • 6 Smut dem, skyl og tør dem.
  • 7 Rens forårsløg og skær dem i ca. 5 millimeter tynde skiver.
  • 8 Skyl evt. dild og snit/klip det fint.
  • 9 Drys retten med mandler, forårsløg og evt. dild og server med (nye) små kartofler eller pasta.
  • {{recipeDoneText}} Laks med tomat og mandler

Tip

Grønt/frugt – ca. 325 gram/person

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier