Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
Ising i filodej med rispilaf
Indisk curry med torsk
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Burger med fiskefrikadelle
45 min.
Laks med krebsesalat
Nem tunmousse
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Asiatisk tundip
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Laks bagt i folie med safransauce
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Rød fiskesuppe
Fyldig suppe med ising
Fiskefrikadeller med løgkompot
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Julesild med sherrymarinade
Grøn pastasalat med tun og æg
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Rugbrød med laks
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Grillet hornfisk med chili og fersken
Spidskål med estragoncreme og rejer
Torsk i estragon
30 min.
Grillet laks med grønne asparges og sennepsdressing
Laks med tomat og mandler
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Ceasarsalat med iceberg, rejer, brødcroutons og parmesan
25 min.
Ærtesuppe med hummer og champagne
40 min.
Spinat-lakselasagne med græskarsalat
Gratineret rødspættefilet med spinat og champignon
Ristet torskefilet på puré af jordskokker
20 min.
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin
30 min.
Sushi med lynsvitset tun
30 min.
Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
Lyssej med svampe bagt i spidskål
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Kålwraps med spicy tunsalat
Gratinerede rejer
35 min.
Torskerognssalat på ristet rugbrød
15 min.
Makrel i tomat med karse
Sandwichbolle med torskerognssalat
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Lynstegt iceberg med nudler og rejer
Thairejer og grøntsager
Rejer med sursød chilisauce og couscous
30 min.
Nudel salat med asiatisk dressing og grillet laks
30 min.