Tema
Fisk og skaldyr opskrifter
"Fikse" frikadeller
45 min.
Jordskoksuppe med jomfruhummer og stegt salat
Paella med fisk og skaldyr
Fiskefrikadeller
1 t
Tunmousse med citrondampede gulerødder
Stegt fisk med grønt og kapers
20 min.
Rugbrød med tunsalat og bagte tomater
1 t, 15 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Fisk i kokosmælk
Pasta med ærter i cremet sauce
Pasta med spinat og laks
15 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Thairejer og grøntsager
Miso-glaceret laks
45 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Wasabisild med sojakål
Sprødt rugbrød med sild og grønt
Fish and chips a la Claus Holm
30 min.
Kammuslinger i flødesovs med spinat og friske krydderurter
20 min.
Pandestegt makrel med squash og grønkål
30 min.
Ovnbagt torsk med sprød rødbedesalat
30 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Pandestegt laks med sprød spidskål
30 min.
Hjemmegjort gravad laks
10 min.
Indbagt laks med spinat
Reje cheviche på risbund
Let ristede kammuslinger og limecreme på grønkålsbund
Tapas - 3 forskellige opskrifter
1 t, 30 min.
Torsk og citrussalat
Bagte Portobello med Risotto og Kammuslinger
Stegte rejer med ris og kokosmælk
Pandekager med laks
30 min.
Pandekager med laksestuvning
Pandekager med rejer
Kørvelpandekager med fiskefars og rejer
1 t
Omelet med krebsehaler
Ovnbagt laks i øl
12 min.
Makrel i kål med kartofler, champignon og dild
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Hvidkålssalat med torskerogn
Rugbrødssandwich med fiskefrikadelle
Rugbrød med laks
Rugbrødssandwich med røget laks
Rugbrødssandwich med torskerognssalat
Rugbrødsmadder
Rugbrødssandwich med tunsalat
Tun med yoghurtdressing, æg og drueagurker
Blomkålssalat med bulgur og stegt laks
Pitabrød med ørredmousse
30 min.
Laks med krebsesalat
Makirulle med røget helleflynder
Rejesalat på avocado
15 min.
Citronbagte rødspættefileter
Ovnbagt laksefilet med salat
Røget makrel med røræg og frisk purløg
Grillede tigerrejer til 10 personer
Flute med røget laks og flødeost
Marineret speltkornssalat med rejer
Kogning af fjordrejer
40 min.
Jordbær og rucolasalat med kammuslinger
25 min.
Bagels med flødeost, røget laks, kapers og rå løg
15 min.
Indbagt laksesandwich med urter
30 min.
Bagels fyldt med røget laks og smurt med sennepssmør
20 min.
Hel ovnstegt laks
40 min.
Avocado med rejer
15 min.
Græsk torskerognsalat
30 min.
Grillet laksefilet med fennikelsalat
30 min.
Flutes med tun
15 min.
Fiskesuppe med grøntsager
30 min.
Fiskekager med rød karrypasta
15 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Fiskefrikadeller med forårsløg
20 min.
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Stegt torsk med ratatouille
40 min.
Efterårspålægsaften
Laks og sojagrønt
Makrel med broccoli og kapers hertil bulgur med mandler
Tun og råkost i farver
Æggemad med sild og karseskyr, barn
Fiskefrikadeller med grov remoulade
Sommerpålægsaften, barn
Sommerpålægsaften, voksen
Grønne asparges, nye kartofler og dampet laks
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Tun med æg, salte agurker og sprødt bacon
Fuldkornspita med skyr, dild og makrel
Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk
Kartoffelsalat med laks
Rugbrød med torskerogn
Makrel, skyr og kål
Rugbrødsmad med fiskefrikadelle og grøntsager á là remoulade
Blomkål med rejer og dilddressing
Pasta med fiske- og tomatragout
Ovnbagt fiskebøf med varm kartoffelsalat og peberrod
Ovnbagt laks, kartofler og rodfrugter med karry-urtesovs
Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon
30 min.
Orangemarinerede torskefileter med sommercoleslaw
15 min.
Salat med sushiris og gravad laks
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Grillede tigerrejer på salatseng med risnudler
30 min.
Barbecuerejer med mangosalsa og korianderblade
Jambalaya med kalkun, hvidløgspølse og rejer
40 min.
Gratineret hellefisk med soltørrede tomater
Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce
Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter
Grillet hornfisk med persille og kaperssky