Tema

Gør oktober til øktober

Find dit Øktoberhold

Meld dig på det hold, hvis øko-mål passer bedst med dine egne mål. Holdkaptajnerne kæmper om at få flest medspillere på deres hold i hele oktober, så kom ind i kampen og vær med til at gøre Danmark mere økologisk! Her har vi samlet en masse lækre opskrifter, der passer til hver holdkaptajns øko-mål. Du kan også få peptalk-videoer fra din holdkaptajn og deltage i konkurrencen om en måneds forbrug af økologi.

 

Lotte Friis

Meld dig på den tidlgiere topsvømmers hold. Hun vil købe økologisk frugt, grønt og mejeriprodukter - og det mener hun, alle burde gøre! Tilmeld dig Lotte Friis hold her.

Hvis du vil være med på Lottes hold og også gå efter økologisk frugt, grønt og mejeriprodukter hele oktober, så er her 10 opskrifter, du kan lave med netop øko frugt, grønt og mejeriprodukter. God fornøjelse! 

 

Ann Grete Nørgaard

Meld dig på håndboldspillerens hold, hvis du ligesom hende vil vinde og stå i spidsen for et mere miljøvenligt Danmark. Så al mad og drikke, Ann Grete køber i oktober, skal være økologisk. Tilmeld dig Ann Grete Nørgaards hold her.

Vi har samlet 10 opskrifter, der passer perfekt til Ann Grete Nørgaards mål om en 100% økologisk øktober og som nemt kan laves udelukkende med økologiske råvarer. Hvilken ret skal du prøve i aften?

Annette Heick

Meld dig på sangerens hold, hvis du også gerne vil have det sjovt, når du sammen med hende går igennem en måned, hvor alt kød skal være økologisk. Det er nede på jorden og langt fra helligt på Annettes hold! Tilmeld dig her.

Hvis du vil være med hjemme fra dit eget køkken, er her 10 gode opskrifter med kød, som du let kan lave med økologiske råvarer. God appetit!