Jordskokkesuppe med friteret porre

Jordskokkesuppe med friteret porre

Blendet jordskoksuppe med fløde, serveret med sprød friteret porre
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl og rens grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Gem et stykke på ca. 6 cm af det hvide fra porren.
  • 2 Damp grøntsagerne møre under låg i en lille smule vand. Når de er møre, dampes væden fra under høj varme - tilsæt samtidig karry.
  • 3 Blend grøntsagerne sammen med fløde, og juster evt. med vand eller fond til en cremet konsistens.
  • 4 Porrestykket skæres i fine strimler på langs. Varm rigeligt med olie på en mindre pande (gerne 1-2 cm) og fritér porrestrimlerne til de er sprøde. Dryppes af på et stykke køkkenrulle.
  • 5 Server suppen garneret frisk, hakket persille og en lille tot friteret porre, og resten af porren ved siden af.
  • 6 Opskriften blev første gang bragt i magasinet Økologisk, efterår 2008
  • {{recipeDoneText}} Jordskokkesuppe med friteret porre

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter