Fuldkornspitabrød med skinke og hytteost

Fuldkornspitabrød med skinke og hytteost

Fyld dit pitabrød med masser af dejlig sommergrønt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær skinken i mindre stykker
  • 2 Skyl spinaten grundigt
  • 3 Hak spinat groft
  • 4 Skyl agurken og skær den i grove stykker
  • 5 Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver
  • 6 Bland grøntsagerne med hytteost og smag til med limesaft
  • 7 Rist sesamfrø på en pande og drys over salaten
  • 8 Del salaten i fire lige store portioner
  • 9 Læg pitabrød på en brødrister og rist på begge sider
  • 10 Server salaten med 1 ½ stk. pitabrød til hvert barn og 2 stk. pitabrød til hver voksen og 1 fersken
  • {{recipeDoneText}} Fuldkornspitabrød med skinke og hytteost

Tip

Hvis du ikke har en brødrister kan du lune pitabrødene på en kogeplade eller i en ovn.

Opskriften er udviklet af