Kylling i karry

Familiefavoritten som du kender den. Server denne kylling i karry med jasminris, de smager af mere og dufter skønt i køkkenet. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.
  • 2 Drys karry på og vend rundt.
  • 3 Krydr med salt og peber.
  • 4 Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.
  • 5 Kom grøntsagerne på og vend rundt.
  • 6 Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.
  • 7 Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.
  • 8 Smag til med salt og peber og server.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i karry

Opskriften er udviklet af