Til 4 personer i 2 dage. Denne dejlige gryderet smager meget af grønsager og er lige perfekt dagen efter. Varier med andet tilbehør og nyd et dejligt måltid på ingen tid.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  • 2 Skræl selleri og skær i stykker på størrelse med gulerødderne.
  • 3 Fjern eventuelle grove blade og lidt af toppen på porrerne.
  • 4 Lav et snit i porrerne og skyl i koldt vand, til de er fri af jord.
  • 5 Skær porrerne i skiver.
  • 6 Pil hvidløgsfeddene og knus dem.
  • 7 Skær en citron i fire både.
  • 8 Brun tern af kød i varm olie i en tykbundet gryde.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • 10 Tilsæt knust hvidløg, citronbåde, salvie/timian og vand.
  • 11 Bring retten i kog, og lad den småkoge ca. 10 min.
  • 12 Tilsæt alle grønsagerne og kog ca. 20 minutter ved svag varme til kødet er mørt , lidt længere tid hvis kødet er nakkekam.
  • 13 Rist smuttede mandler lysebrune på en tør pande ved svag varme.
  • 14 Hak mandlerne groft.
  • 15 Skyl persillen i koldt vand og hak den.
  • 16 Smag retten til med citronsaft, salt og peber.
  • 17

    Servering

    Drys med persille og mandler ved servering.
  • 18 Servér med ris eller andet tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Efterårsgryde

Tip

Tilbehør: Bulgur, ris, kartoffelsne eller -mos

Opskriften er udviklet af