Salat med kerner, kartofler og hytteost

Salat med kerner, kartofler og hytteost

Brug rester fra aftensmaden til en lækker frokostsalat. Så sparer du både penge og tid i køkkenet. Opskriften er til to børn og to voksne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom kernerne i en sigte og skyl kernerne under koldt vand
  • 2 Kom kernerne i en gryde, og kog kernerne som anvist på emballagen
  • 3 Skær de kogte kartoflerne i tern
  • 4 Skyl persille og dild og hak det
  • 5 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  • 6 Bland hvedekerner, kartofler, krydderurter, citronskal og citronsaft, hytteost, rosiner og rapsolie i en stor skål
  • 7 Smag til med lidt salt og peber
  • 8 Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  • 9 Pak salaten i bokse og tag med på farten
  • {{recipeDoneText}} Salat med kerner, kartofler og hytteost

Tip

Kog altid en stor portion kartofler når du alligevel er i gang med at skrælle. Så har du altid kartofler til frokostsalater og som pålæg på rugbrød

Opskriften er udviklet af