Sådan gør du

  • 1

    Kødboller

    Rør kødet med soja og tilsæt derefter de øvrige ingredienser til farsen.
  • 2 Bring 1 liter vand i kog i en stor gryde med ½ tsk salt.
  • 3 Form farsen til ca. 20 små boller og kom dem i vandet. Lad dem koge i ca. 10 minutter, tag dem op, og læg dem på en tallerken. Gem kogevandet.  
  • 4

    Tilbehør

    Tilsæt gurkemeje til risene og kog dem efter anvisning på pakken.  
  • 5

    Karrysauce

    Svits løg og karry i smør i en gryde. Rør melet i og tilsæt kogevandet under konstant piskning.
  • 6 Skræl æblerne og gulerødderne, skær dem i tern, og kom dem i saucen.  
  • 7 Tilsæt kokosmælken. Smag til med salt og peber. Spæd saucen op med lidt kogevand, hvis den er for tyk.
  • 8 Kom kødbollerne i saucen, og lad dem småkoge i ca. 5 minutter. Tilsæt bønnespirerne.  
  • 9 Server retten med kogte ris, ristede cashewnødder og koriander.
  • {{recipeDoneText}} Boller i kokoskarry

Tip

Hvis du ikke bryder dig om koriander, kan det undlades. Alternativt kan du bruge persille.

Opskriften er udviklet af