Rød linsesuppe med cremefraiche og basilikum

Rød linsesuppe med cremefraiche og basilikum

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær løg, gulerod og bladselleri i tern.
  • 2 Steg det i olivenolie, til det er blødt og blankt, kom lidt salt ved.
  • 3 Spæd med bouillon og lad det simre i et par minutter.
  • 4 Skyl linserne og kom dem ved, lad dem koge med i 10-15 minutter, til de er møre.
  • 5 Blend suppen med rapsolie til rustik eller meget fin. Smag til med salt og peber.
  • 6 Man kan også blende suppen, udelukkende med løg, gulerødder og bladselleri, med rapsolie, som så skal koge lidt længere, inden det blendes. Og så fylde denne suppe med kogte linser, der koges separat iflg. emballagens anvisning.
  • 7 Anret suppen med cremefraiche og basilikum blade, og et kværn sort peber. Og ristet rugbrød ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Rød linsesuppe med cremefraiche og basilikum

Opskriften er udviklet af