Curry med søde kartofler og kokos

Sådan gør du

  • 1 Skær auberginen i tern. Vend dem i olivenolie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.  
  • 2 Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele fint.  
  • 3 Varm olie op i en stor gryde. Svits løg, hvidløg og ingefær i olien og tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen. Lad krydderierne brænde en smule af, inden de hakkede tomater tilsættes.
  • 4 Lad tomaterne koge med i ca. 10 minutter og tilsæt derefter kokosmælk.  
  • 5 Skræl de søde kartofler og skær dem i mundrette tern – kom dem i gryden og lad det hele simre i ca. 40 minutter, eller til kartoflerne er møre. Kog evt. ris.
  • 6 Kom bønnerne og de bagte auberginer i gryden og lad dem simre med i ca. 3-4 minutter. Smag retten til med limesaft, salt og evt. en smule chilisauce.
  • 7 Fordel retten i skåle og top med ristet kokos og frisk mynte. Du kan sagtens servere kogte ris til retten.
  • {{recipeDoneText}} Curry med søde kartofler og kokos

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier