Cremet korn med urter og bacon

Vælg korn efter smag. Retten fungerer ganske godt alene som et hovedmåltid, men du kan også servere den som salat til et godt stykke kød.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog kornet efter anvisning på pakken. Fortsæt med opskriften, mens byggen koger.
  • 2 Skær rodfrugter og bacon i små tern.
  • 3 Steg baconen i en sauterpande over middelvarme i 3 min.
  • 4 Tilsæt rodfrugterne og steg dem gyldne i yderligere 3 min.
  • 5 Lad byggen dryppe lidt af og steg den så med i sauterpanden.
  • 6 Hæld fløde, æbleddike og urter ved panden, varm retten igennem og smag til med salt og peber.
  • 7 Serveres i dybe tallerkener med et drys friskrevet peberrod på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Cremet korn med urter og bacon

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier