Broccolitærte med løg
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Ælt eller rør ingredienserne til dejen godt sammen. Dejen skal være blød.
  • 2 Tryk dejen ud i en tærteform (ca. 22 cm), og stil den i køleskab i ca. 1 time.
  • 3 Hak løgene.
  • 4 Skær broccolien i små buketter, kom dem i en skål og hæld kogende vand over.
  • 5 Lad dem trække i ca. 5 min. og afdryp dem.
  • 6 Prik tærtedejen med en gaffel og forbag den ved 200° C i ca. 10 min. på midterste ovnrille.
  • 7 Pisk æg, fromage frais, mælk, ost, spidskommen, salt og peber sammen.
  • 8 Fordel grøntsagerne på tærtebunden og hæld æggemassen over.
  • 9 Bag tærten i ca. 35 min. ved 200° C på midterste ovnrille. 
  • 10

    Servering

    Server Broccoli-løgtærte som frokostret med gulerodsråkost og evt. brød til.
  • {{recipeDoneText}} Broccolitærte med løg

Tip

Alternativ: Anvend blomkål eller grønne bønner i stedet for broccoli. Rødløg, forårsløg eller porre kan erstatte løg. 
Du kan bruge reven muskatnød og udelade stødt spidskommen.  Som aftensmad rækker tærten til ca. 4 personer, som frokostret, rækker den til 6 personer.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier